Весела Илиева

Unique Estates

Весела Илиева е управляващ партньор на Unique Estates – компанията-лидер в луксозния сегмент за недвижими имоти в България.

Тя е сертифициран специалист по жилищни имоти от Национално Сдружение за Недвижими Имоти на България, член на RICS /Кралски институт за одобрени експерти/, завършила INSEAD – Висше училище за бизнес и мениджмънт, ниво „топ мениджмънт“ – “Предизвикателството да си лидер”, както и член на управителните бордове на множество бизнес и обществени организации.

Весела Илиева има повече от 15 години опит в областта на недвижимите имоти, четири от които на висша ръководна длъжност в AG Capital. От шестнадесет години оглавява компанията за луксозни имоти Unique Estates. Носител на отличието „Изпълнителен Директор на AG Capital“ за 2011 г. и 2017 г. Притежава отлични комуникационни способности и разбиране за пазара на луксозни имоти. Доказани са способностите ѝ за работа с клиенти – до 90 % от бизнеса й е генериран чрез препоръки и продължаване на договори. Отлично владее английски и немски език.